INTRODUCING CISCO DATA

CENTER TECHNOLOGIES
Exam Code : 640-916

WE PROVIDE OUR CUSTOMERS WITH
1
2

3

• Printable PDF format
• CCNA 640-916 Demo Available on Request

• Updated According to Real Exam
• Total Questions: 81

• Money Back Assurance
• Expert Support Team

HOW TO DESCRIBE EXAM 640-916…???
Answer:
The 640-916 DCICT Introducing Cisco Data Center
Technologies is one of the Exams Associated with
the CCNA Data Center Certification. This Exam
Tests a Candidate's Knowledge of Fundamental
Data Center Technologies Like Network and Server
Virtualization, Storage, Convergent I/O and
Network Services Like Load Balancing.
www.ccnapass4sure.com

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS
Question : 1
Which two Cisco data center devices can participate in FabricPath? (Choose two.)

A. Cisco Nexus 5500 Series Switches
B. Cisco Nexus 1000V

Answer: A, C

C. Cisco Nexus 7000 Series Switches
D. Cisco Nexus 4900 Series Switches

E. Cisco MDS 9500 Series directors

For Complete Q&A Click :
CCNApass4sure 640-916

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS
Question : 2
Which item best describes the STP requirements for Cisco FabricPath?
A. RPVST must be configured on every Cisco FabricPath VLAN.
B. RPVST must be configured on every Cisco FabricPath Border interface.

Answer: F

C. MST must be configured on every Cisco FabricPath VLAN.
D. MST must be configured on every Cisco FPBI.
E. STP is required only to resolve border link failures.
F. STP is not required on Cisco FabricPath interfaces.

For Complete Q&A Click :
CCNApass4sure 640-916

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS
Question : 3
Which three are features of Cisco OTV? (Choose three.)
A. control plane-based MAC learning
B. dynamic encapsulation.

Answer : A,B,F

C. MAC address learning based on flooding.
D. pseudo wires and tunnels.
E. complex dual-homing.
F. native automated multihoming.

For Complete Q&A Click :
CCNApass4sure 640-916

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS
Question : 4
Which three are characteristics of the SAN core-edge design?(Choose three.)
A. few devices to manage
B. deterministic latency.

Answer : B,E,F

C. lower oversubscription.
D. fewer ISLs.
E. easy to analyze and tune performance.
F. cost-effective for large SANs.

For Complete Q&A Click :
CCNApass4sure 640-916

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS
Question : 5
Which two Cisco Nexus switches are capable of Layer 3 switching?(Choose two.)
A. Cisco Nexus 7010
B. Cisco Nexus 5020.

Answer : A,C

C. Cisco Nexus 5548.
D. Cisco Nexus 2248.
E. Cisco Nexus 2232.
F. Cisco Nexus 2221.

For Complete Q&A Click :
CCNApass4sure 640-916

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS
Question : 6
Which command pings from the Cisco Nexus 5548 interface mgmt 0 to host10.10.1.1?
A. ping -m 10.10.1.1
B. ping 10.10.1.1 -m

Answer : C

C. ping 10.10.1.1 vrf management.
D. ping 10.10.1.1 vrf default.

For Complete Q&A Click :
CCNApass4sure 640-916

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS
Question : 7
Which two are advantages of a modular data center design? (Choose two.)

A. complexity.
B. scalability.

Answer : B,D

C. ease of management.
D. resilience.

For Complete Q&A Click :
CCNApass4sure 640-916

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS
Question : 8
Which two describe functions of the data center aggregation layer?(Choose two.)
A. repeater.
B. high-speed packet switching.

Answer : C,D

C. access control.
D. services layer.
E. QoS marking

For Complete Q&A Click :
CCNApass4sure 640-916

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS
Question : 9
Which two are functional layers of a collapsed-core LAN design?(Choose two.)
A. core.
B. aggregation.

Answer : A,C

C. access.
D. distribution.
E. services

For Complete Q&A Click :
CCNApass4sure 640-916

CISCO 640-916 EXAM SAMPLE QUESTIONS
Question : 10
Which two Cisco data center devices can participate in FabricPath?(Choose two.)
A. Cisco Nexus 5500 Series Switches.
B. Cisco Nexus 1000V.

Answer : A,C

C. Cisco Nexus 7000 Series Switches.
D. Cisco Nexus 4900 Series Switches.
E. Cisco MDS 9500 Series directors

For Complete Q&A Click :
CCNApass4sure 640-916

Our Bundle Offers are as Follows
CCNA Data
Center Bundle

CCNA Security
Bundle

640-916
Exams-81 PDF

640-553
Exams-147 PDF

640-911
Exams-81 PDF

640-554
Exams-187 PDF

CCNA Voice
Bundle
100-101
Exams-194 PDF
640-760
Exams-121 PDF
640-822
Exams-355 PDF

And Many More Bundle Offers Are Available at:
www.ccnapass4sure.com

WITH OUR DUMPS YOU EXPERIENCED 100%SATISFACTION

www.ccnapass4sure.com

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.